lux
lux

FAQ

 

Wat moet ik doen als mijn iPhone de netwerk module niet vind

Controleer of uw iPhone verbonden is met hetzelfde wifi netwerk als waar de Netwerk module mee verbonden is.

Na het vinden van de Netwerk module kan ik in de app geen haard vinden, waar kan dit aan liggen?

Plaats de Netwerk en Fireplace module om te testen eerst iets dichter bij elkaar. Op deze manier kunt u controleren of de modules elkaar kunnen vinden. Als bij het terugplaatsen de gele LED uitgaat op de Fireplace module, is de afstand tussen de modules te groot. Dit probleem kan worden opgelost door de Netwerk module hoger te plaatsen of deze dichter bij de haard te installeren. Hiervoor kunt u gebruik maken van een langere netwerk kabel.

Als ik de modules koppel aan mijn haard werkt dan de originele afstandbediening nog?

Jazeker! Meerdere iPhones kunnen gelijktijdig met de originele afstandsbediening gebruikt worden.

Kan ik mijn haard bedienen als ik niet thuis ben?

Nee, dit is niet mogelijk, aangezien u verbonden moet zijn met uw eigen beveiligde wifi netwerk. Het is ook niet toegestaan uw haard te bedienen wanneer u niet in het zicht staat van uw haard.

Ik heb geen stopcontact bij mijn haard werkt het ook op batterijen?

Nee, helaas is dit vooralsnog niet mogelijk. Er dient altijd een 230V voeding in de buurt van de haard aanwezig te zijn.

Ik heb geen iPhone maar een Samsung werkt dit ook?

Op dit moment is er nog geen fabrikant welke beschikt over een app voor android of tablet. Als u hier interesse in heeft, kunt u het merk van de haard aan ons doorgeven. Wij zullen contact opnemen met de fabrikant en u op de hoogte houden van de mogelijke ontwikkelingen.